Žhavá novinka Womanizer Next

Intenzívnejší a hlbší zážitok

Predstavte si, že sa na scéne objaví nový hrdina, superhrdina erotických pomôcok, ktorý prináša záchvevy rozkoše tak intenzívne, že by sa vedľa neho aj slávny Casanova cítil ako úplný nováčik. Áno, dámy a páni, prichádza Womanizer Next, ktorý nie je len obyčajným stimulátorom klitorisu. Je to priekopník, ktorý kombinuje špičkovú technológiu s nekonečnou fantáziou, aby vám priniesol rozkoš, akú ste doteraz nezažili.

 

Climax Control posúva Pleasure Air do 3D dimenzie

Predstavte si, že máte v ruke zariadenie, ktoré vyzerá, ako by prišlo priamo z budúcnosti, s designom tak elegantným, že by ste ho neváhali vystaviť na poličke medzi vaše najvzácnejšie poklady. Womanizer Next je vybavený revolučnou technológiou 3D Pleasure Air, ktorá stimuluje klitoris tak jemne, ale pritom tak intenzívne, ako to ešte žiadny iný Womanizer nedokázal. A ako by to nestačilo, prichádza s funkciou Climax Control. Táto funkcia posunula Womanizer dopredu, umožňuje vzduchovým vlnám preniknúť do hĺbky v troch rôznych stupňoch. Climax Control, ktorá dodáva vašej orgazmickej ceste novú hĺbku a bohatosť.

 

Ešte tichšie...

Premýšľate, čo robí Womanizer Next takým výnimočným? No, predstavte si, že sa nachádzate na horskej dráhe orgazmov, kde si môžete vybrať, ako rýchlo a ako intenzívne chcete ísť. Vďaka neprekonateľnej funkcii Pleasure Air a novej unikátnej funkcii Climax Control si môžete dopriať cestu k vrcholu, ktorá bude presne podľa vašich predstáv. A to všetko pri šepote tichej prevádzky, takže jediné, čo bude počuť, budú vaše výkriky rozkoše.

Je to ako mať vlastného osobného kúzelníka, ktorý jedným mávnutím kúzelného prútika (alebo skôr stlačením tlačidla) premení vašu spálňu na palác slasti. A nebojte sa, Womanizer Next je tak diskrétny, že vašich susedov rozhodne neprivedie na myšlienku, že doma hostíte koncert plný slastných árií.

 

 

Takže ak hľadáte niečo, čo vám dodá vašej orgazmickej ceste novú hĺbku a bohatosť, čo vás prevedie niekoľkonásobnými orgazmami s eleganciou baletky a silou rockovej hviezdy, Womanizer Next je vaša nová najlepšia kamarátka. Pripravte sa, že vaše chvíle rozkoše dostanú úplne nový rozmer. A pamätajte, s Womanizer Next je každá cesta k vrcholu zážitkom, na ktorý len tak nezabudnete.

Najväčšia sieť obchodov s erotickým tovarom na SK

Viac ako 100 predajní na Slovensku a v Česku.
Preškolená obsluha ochotná diskrétne poradiť
Zdravotná nezávadnosť produktov na prvom mieste
Mapa predajní