ŠPANIELSKE MUŠKY PRE ZVÝŠENIE SEXUÁLNEJ TÚŽBY

Afrodiziaká španielske mušky, známe tiež ako Spanish Fly Drops, sú populárne prírodné stimulanty, ktoré sa tradične používajú na zvýšenie sexuálnej túžby a vzrušenia. Tieto kvapky obsahujú výťažky z rastlín a bylín, ktoré sú známe svojimi afrodiziakálnymi účinkami. Španielske mušky sú dostupné vo forme kvapiek a sú určené pre mužov aj ženy.

Španielske mušky prinášajú množstvo výhod 

  • Zvýšenie sexuálnej túžby - kvapky napomáhajú k zvýšeniu libida a sexuálnej túžby u oboch pohlaví.
  • Zlepšenie prekrvenia - zlepšujú prekrvenie genitálií, čo môže viesť k intenzívnejšiemu zážitku pri sexuálnej aktivite.
  • Zlepšenie sexuálneho zážitku - podporujú intenzívnejšie erotické vnímanie a zážitok počas pohlavného styku.
  • Prírodné zloženie - obsahujú prírodné výťažky a sú často obohatené o vitamíny a minerály, ktoré podporujú celkovú vitalitu organizmu.

Čo obsahujú španielske mušky

Typické španielske mušky obsahujú zmes rôznych bylín a prírodných látok, ktoré majú afrodiziakálne účinky. Medzi najbežnejšie zložky patria:

Pomegranate Fruit Extract (Granátové jablko) - extrakt z granátového jablka môže prispieť k zlepšeniu krvného obehu, čo môže mať pozitívny vplyv na sexuálne funkcie.

Vitamín C (Kyselina askorbová) - je nevyhnutný pre mnoho telesných funkcií, vrátane podpory imunitného systému. V kontexte španielskych mušiek môže Vitamín C prispieť k celkovej vitalite a energii, čo môže nepriamo ovplyvniť sexuálnu túžbu a výkon.

L-arginín - aminokyselina, ktorá podporuje produkciu oxidu dusnatého, čo zlepšuje prietok krvi do genitálií.

Extrakt z rastlín a bylín - rôzne extrakty z bylín, ako je ženšen, maca alebo tribulus terrestris, ktoré majú afrodiziakálne vlastnosti.

 

Názov španielske mušky pochádza od chrobáka pľuzgiernika lekárskeho

Pľuzgiernik lekársky (Lytta vesicatoria), známy aj ako španielska muška, je chrobák, ktorý bol v minulosti používaný ako afrodiziakum. V dávnych dobách sa sušené a mleté ​​telo pľuzgiernika lekárskeho pridávalo do rôznych prípravkov, ktoré mali stimulovať sexuálnu túžbu a zvýšiť potenciu.

Tento chrobák obsahuje látku zvanú kantaridín, ktorá je silným dráždidlom a je toxická. Kvôli svojej vysokej toxicite a nebezpečenstvu pre zdravie bolo užívanie pľuzgiernika lekárskeho ako afrodiziaka v modernej medicíne vylúčené a jeho použitie sa vôbec nedodporúča. 

Použitie španielskych mušiek

Dávkovanie a užívanie - Odporúčané dávkovanie je obvykle niekoľko kvapiek, ktoré sa pridajú do nápoja. Niektoré produkty môžu byť aj priamo aplikované pod jazyk. Alkohol sa neodporúča, pretože môže ovplyvniť účinnosť lieku. Je dôležité neprekračovať odporúčanú dennú dávku uvedenú na obale produktu.

Čas použitia - Na dosiahnutie optimálnych výsledkov sa odporúča užiť kvapky približne 30 minút pred plánovanou sexuálnou aktivitou.

Bezpečnosť a upozornenie

Španielske mušky sú obľúbené pre svoju účinnosť a rýchly nástup účinku, je ale dôležité používať ich s rozvahou a dodržiavať odporúčané dávkovanie.

  • Pred použitím si starostlivo prečítajte návod a zloženie produktu kvôli prípadnej alergii na niektorú zložku
  • Ak máte zdravotné problémy alebo užívate iné lieky, konzultujte použitie španielskych mušiek s lekárom
  • Neprekračujte odporúčanú dávku
  • Uchovávajte mimo dosahu detí

Nenechajte si ujsť ďalšie naše zaujímavé články na Bloge, napr. "Womanizer Next".

Najväčšia sieť obchodov s erotickým tovarom na SK

Viac ako 100 predajní na Slovensku a v Česku.
Preškolená obsluha ochotná diskrétne poradiť
Zdravotná nezávadnosť produktov na prvom mieste
Mapa predajní