Sdielaná vášeň je radosť

Viete, ako znova zapáliť iskru v spálni? Ako sa vyhnúť stereotypu? Je možné aj po rokoch objaviť pre oboch partnerov niečo nové?

Dokonalý zážitok z milovania je ako skvele namiešaný koktail. Pestrý, lahodný a vyvolávajúci túžbu po ďalšom ochutnávaní. Erotická pomôcka, ktorú vám teraz chceme predstaviť, vám umožní namiešať si koktail vzrušenia, radosti so zdieľaním, objavovanie nového i skvelých orgazmov.

 

 

Dokonalá súhra

Chorus je špičkový párový vibrátor, s ktorým sa rozhodne nebudete nudiť. Je vymyslený tak, aby stimuloval oboch partnerov naraz a umožňoval maximálne potešenie zo zdieľania.

Zatiaľ čo jeho spodné rameno svojimi vibráciami stimuluje G zónu, horné rameno prenáša vibrácie na klitoris a žena tak zažíva intenzívnu dvojitú stimuláciu. Tá je umocnená vo chvíli, keď s trochou lubrikačného gélu vkĺzne dovnútra penis a pri každom pohybe pritlačí vibrátor ešte viac na citlivé miesta. Chorus tak stimuluje ženu i mužov najazdia a dodáva milovaniu úplne nový rozmer. Žena je ešte vyplnenejšia a muž cíti ešte väčšie zovretie ako obvykle. Dva nastaviteľné kĺby sa postarajú o to, aby obe časti sedeli presne tam, kde majú, a diaľkové ovládanie zase o pohodlné prepínanie medzi programami a plynulú reguláciu intenzity. Je dokonale premyslenou hračkou, ktorá vás bude baviť oboch. A to tým viac, že sa vedia učiť. V mobilnej aplikácii môžete sami vymyslieť vlastné vibrácie a uložiť ich do pamäte. Môžete prepojiť Chorus s obľúbenými skladbami vo vašej audiotéke alebo ho nechať, aby reagoval vibráciami na zvuky v okolí. Bude sa správať ako dokonale zladený zbor presne v súlade so svojim menom. Môžete mu ako dirigent dať pokyn, aby zvýšil intenzitu vibrácií s každým prírazom. Bude počúvať a vy si ho prispôsobíte tak, aby maximalizoval vaše vzrušenie, radosť z objavovania a zdieľania.

Spýtajte sa na čokoľvek, máme pre vás odpovede

-Nebude zo mňa Chorus vykĺzavať?

-Prečo má Chorus taký veľký diaľkový ovládač?

-Môžem s Chorusom do vane?

-Ako ešte inak sa dá Chorus skvele použiť?

-Aký je Chorus veľký v porovnaní so Sync O av čom sa líši?

 

Na tieto a ďalšie otázky vám radi odpovieme na všetkých predajniach Erotic City. A ako bonus pridáme aj pár tipov na použitie, ktoré väčšinu ľudí ani nenapadne. U nás si môžete Chorus vziať do ruky a posúdiť, ako pristane práve vám. Potom už stačí len vybrať farbu a odniesť si domov presne tú, ktorá vám najviac pristane. Pretože s nami máte radosť na dosah.

Inšpirácia pre voľné chvíľky

Klára sa z postele natiahla k stolčeku, siahla do kabelky, vytiahla malú čiernu krabičku a podala ju Michalovi.
„Čo to je, nejaký osviežovač vzduchu?“
„Technik v tebe sa nezaprie,“ zasmiala sa Klára, „osvieženie to bude, ale nie také, aké myslíš.“
„Hej, ovládač, a to druhé je čo?“
„To čoskoro zistíš…“ uculila sa, „podaj mi lubrikant, prosím, vďaka.“
Michal ju pozoroval, ako nanáša veľkú lesklú kvapku na tú malú zvláštnu vecičku, ktorá v jej ruke ticho vrnela, a jeho zvedavosť rástla s každou sekundou.
Stlačila tlačidlo a tá zvláštna vec vo farbe polnočnej oblohy začala ticho vrnieť. Obkročmo si sadla nad Michalove kolená a priložila ju na jeho podbruško: „Páči?“
„Je to zaujímavé. Prečo to má tento tvar?“
„Hneď uvidíš.“
Klára sa nadvihla a Michal videl, ako spodné rameno vibrátora v tvare U pomaly, milimeter po milimetri mizne tam, kam sa túžil dostať aj on sám.
„Pridáš sa k nemu?“ uculila sa.
Michal sa nenechal nabádať a Klára opatrne dosadla.
„No páni…“, vydýchol, „tak to je mazec!“
Ukázala mu ovládač, uculila sa a stisla ho v dlani.
Michalovej zreničky sa prekvapením rozšírili. Chytil Kláru za bokmi a začal udávať tempo. Tak toto bude jazda...

 

Najväčšia sieť obchodov s erotickým tovarom na SK

Viac ako 100 predajní na Slovensku a v Česku.
Preškolená obsluha ochotná diskrétne poradiť
Zdravotná nezávadnosť produktov na prvom mieste
Mapa predajní