Novinka Womanizer Marilyn Monroe Special Edition

Ja. Som. Originál.

Sme nadšení, že Vám môžeme oznámiť uvedenie novej špeciálnej edície Womanizer Marilyn Monroe Special Edition.

Jeden skutočný originál uznáva druhý – Womanizer vzdáva hold ikone Marilyn Monroe s elegantnou a radostnou poctou úžasným stimulátorom klitorisu.

 

Marilyn bola skutočný originál

Silný a pozitívny odkaz Marilyn je inšpiráciou pre nádherne tvarovanú a nesmierne príjemnú erotickú hračku Womanizer v štyroch nádherných farbách, ktoré sú rovnako ako Marilyn dych vyrážajúce, elegantné a zvláštne.

Potešenie nikdy nevyjde z módy.

Buď tým, kým si naozaj

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám ponúka okamih mágie vo veľkom štýle. Rovnako ako Vy je táto hračka skutočným originálom: dokonalá zmes elegancie, osobitosti a potešenia zo života.

 

Womanizer Marilyn Monroe Special Edition je nadčasový stimulátor klitorisu pre optimistické, túžiace ženy s otvoreným srdcom. Pre ženy, ktoré sa stotožňujú s Marilyniným pôvabom a originalitou.

Viem, čo chcem

Womanizer a jeho technológia Pleasure Air prináša skutočne naplňujúce orgazmy. Úplná diskrétnosť, jemný dizajn a tichý výkon sa postarajú o to, aby boli vaše zážitky vašim malým tajomstvom. Funkcia relaxačný koniec orgazmu sa postará o príjemné uvoľnenie a doznenie orgazmu.

Dôležité je, ako sa cítite samy.

 

Najväčšia sieť obchodov s erotickým tovarom na SK

Viac ako 100 predajní na Slovensku a v Česku.
Preškolená obsluha ochotná diskrétne poradiť
Zdravotná nezávadnosť produktov na prvom mieste
Mapa predajní