Hola! Sexy dovolenka volá!

Nakoniec je tu! 

Čas dovoleniek, zaslúženého odpočinku, relaxácie, vzrušujúcich dobrodružstiev a nevšedných zážitkov, čas objavovania doposiaľ nepoznaného. Poďte sa s nami pozrieť, ako si tohtoročné leto spestriť a užite si letné radovánky naplno!

Láska s vôňou morí, riek a jazier

Milovanie v prírode má svoje nezameniteľné kúzlo. Dokonalý sex v bazéne, vírivke alebo krištáľovo čistom jazere si užijete oveľa lepšie, ak budete vybavení kvalitným silikónovým lubrikačným gélom, ktorý hneď tak niečo neodplaví. Lákajú vás hrátky na odľahlej pláži pri západe slnka? Aj tu sa vám bude hodiť lubrikačný gél, verte. Skvelou voľbou sú gély na vodnej báze obsahujúce zvlhčujúce a upokojujúce zložky (aloe vera, panthenol). Prepadli vás počas dovolenky vaše dni? S tampónmi Soft dry sa nemusíte obmedzovať a užívať si kúpanie aj milovanie naplno. Pokiaľ radi priberáte k vodným hrám erotické pomôcky, uistite sa, že sú vodovzdorné (IPX7). S vibračným vajíčkom alebo s Womanizerom si môžete užiť kúpeľ, na ktorý sa rozhodne nezabúda. Pri rannom behu po pláži zase oceníte venušine guličky a tightening gél. Tréning na druhú bude zároveň tréningom za odmenu.
 

Láska nadivoko

Pokiaľ patríte medzi milovníkov stanovania, pešej turistiky alebo vodáckych akcií, určite viete, že nie vždy máte možnosť sa dokonale osprchovať, keď vás prepadne chuť tu a teraz. Intimate and Toy Cleaner sa postará nielen o čistenie erotických pomôcok, ale aj o príjemné osvieženie intímnych partií. Batériové vibrátory a náhradné batérie vás nenechajú v štichu, ani keď je najbližšia elektrická zásuvka na kilometre ďaleko. Kamarátom môžete pokojne tvrdiť, že tie povrazy, ktoré ste vylovili z batohu, máte na sušenie bielizne. Ale my vieme svoje…

K letu neodmysliteľne patria fesťáky alebo festivaly. Veľa hudby, elektrizujúca atmosféra, ktorá nenechá nikoho na pokoji. Čo tak si so sebou tento rok vziať hračku, ktorá bude vibrovať do rytmu vašej obľúbenej skladby? Jive 2 je vybavený nielen diaľkovým ovládačom na krátke vzdialenosti (asi nemusíme dodávať, ako krásne sa vám zmestí do vrecka alebo vášmu partnerovi či partnerke), ale aj možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu. Pánom pre zmenu pristane vibračný krúžok Bond. Nechajte sa unášať na vlnách rytmu a užívajte si naplno! Single jedinci rozhodne nemusia zostať single, zvlášť pokiaľ si okolo seba vytvoria neviditeľný obláčik príťažlivej vône feromónov, ktorá bude druhých priťahovať ako magnet. Myslite na bezpečný sex a vyrazte na akciu so zásobou kondómov a orálnych kondómov, užívajte si bezpečne!

 

 

Náš tip: Lepšie prekrvenie znamená lepšiu pripravenosť aj intenzívnejšiu slasť. Nezabudnite si pribaliť afrodiziaká. Kto je pripravený, nebýva zaskočený!

Erotické pomôcky do lietadla? Toto by ste mali vedieť!

Pokiaľ sa chystáte na dovolenku letecky, potom je užitočné vedieť, že erotické pomôcky, najmä dobíjacie, ktoré obsahujú lítiové batérie, patria z bezpečnostných dôvodov na rovnaké miesto ako mobil, notebook alebo powerbanka – teda výhradne do príručnej (palubnej) batožiny. Cestovanie po Európe s erotickými pomôckami je úplne bežné, existujú ale destinácie, kam sa s erotickými pomôckami nesmie pod hrozbou ich zabavenia, pokuty a prípadného trestného stíhania. Rozhodne neriskujte pri cestách do Spojených arabských emirátov, Saudskej Arábie, Vietnamu, Thajska, Malajzie alebo na Maledivy. Šťastný let a hladké pristátie!

Inšpirácia pre voľné chvíľky

Pozoroval jej oblé hojdajúce sa boky pod splývavými letnými šatami. Na tento pohľad stálo za to si pár schodov počkať. Klára sa v polovici poschodia otočila: „Deje sa niečo?“

„Áno,“ prikývol Martin. Mne v nohaviciach. Pretože toto je pohľad pre bohov a s erekciou sa do schodov stúpa čertovsky blbo.“

Klára sa škádlivo usmiala: „No, tak to ti nezávidím. Ale tipujem, že sa to dá liečiť. Vydrž, už budeme hore.“

Odomkla dvere strešného apartmánu, odhodila črievičky a bosky našľapovala cez izbu. Otvorila dvojkrídlové dvere na terasu s výhľadom na more. Martin ju nasledoval. Oprela sa rukami o zábradlie a nastavila tvár sviežemu nočnému vetru. Martin sa k nej zozadu pritisol a dal jej pusu na krk. Ľahko sa otriasla. Položil dlane na jej boky a pomaly jej začal vyhrňovať šaty. Napätie v džínsoch sa stalo neznesiteľným. Klára sa od neho odlepila, vsunula ruku medzi nich, neomylne nahmatala a zľahka stisla. Martin v duchu zaúpel. Behom niekoľkých sekúnd boli opasok, gombík aj zips prekonané. Martinove prsty zašli za šnúrku krajkových nohavičiek a tie sa jedným trhnutím ocitli na ceste k podlahe. Pohladil ju po okrúhlom zadočku, zišiel nižšie a bruškami prstov skontroloval, či je vítaný. Klára sa predklonila a vyšpulila. Tej výzve sa nedalo odolať…

Aby vaša tohtoročná dovolenka mala tú správnu horúcu atmosféru, vybavte sa na ňu v našom e-shope alebo sa zastavte v predajniach Erotic City, kde vám radi pomôžeme s výberom tých najúžasnejších hračiek pre vaše slastné letné okamihy.

Najväčšia sieť obchodov s erotickým tovarom na SK

Viac ako 100 predajní na Slovensku a v Česku.
Preškolená obsluha ochotná diskrétne poradiť
Zdravotná nezávadnosť produktov na prvom mieste
Mapa predajní