Zdravotný efekt erotických pomôcok

Zdravotný efekt niektorých erotických pomôcok je nepopierateľný

Niektoré erotické pomôcky prinášajú mimo nášho potešenia tiež obrovský zdravotný efekt. Sú preto neoceniteľné pre všetkých, ktorí lipnú na zdravom životnom štýle. Vychutnať si rozkoš a pri tom urobiť niečo pre seba je silne motivačné. Nechajte sa inšpirovať aj Vy.

 

Vákuová pumpa

na penis je vhodná nielen na podporu erekcie pri nedostatočnej erekcii, ale aj ako tréningový nástroj pre prevenciu pred takými ťažkosťami. Je to dômyselný nástroj pre každého moderného muža. Vákuová pumpa sa používa jednoducho a efekt je vynikajúci. Stačí penis vložiť do valca a zapumpovať. Penis sa silne prekrví a erekcia príde behom krátkej chvíle. Ako vedľajší efekt je aj zväčšenie objemu penisu, a to vďaka silnému prekrveniu.

Erekčný krúžok

je skvelou pomôckou pre podporu erekcie. Ideálny je v kombinácii so spomínanou vákuovou pumpou. S pomocou pumpy sa nahrnie do penisu krv a erekčný krúžok ju tam udrží. Erekcia bude dlhšia a silnejšia. Možno ho použiť aj samostatne pre udržanie stabilnej erekcie.

Venušine guličky

ponúkajú mnoho priaznivých účinkov na zdravie ženy. Ich jedinečnosť spočíva nielen v tom, že pomáhajú efektívne posilňovať svalstvo panvového dna a tým skvalitňovať sexuálne prežitky obom partnerom, ale účinne tiež pomáhajú predchádzať niektorým zdravotným ťažkostiam ako je inkontinencia, bolestivá menštruácia, bolesti chrbta, zlé držanie tela a mnoho ďalších. Venušine guličky zásadne zvyšujú sebavedomie používateľky a celkovo skvalitňujú jej život. 

 

Kondóm

je jediná ochranná pomôcka pred pohlavne prenosnými chorobami. Pri nechránenom pohlavnom styku môžete prísť k nejakej škaredej chorobe, a to dokonca aj smrteľnej. Majte sa radi a chráňte sa kondómom.

Dezinfekciu

erotických pomôcok nemožno podceňovať, erotické hračky sú určené pre kontakt s telom alebo sa vkladajú do tela. Vzhľadom k tomu, že každý materiál je pórovitý, môžu sa na pomôcke držať a rozmnožovať baktérie, ktoré môžu spôsobiť nepríjemné zápaly. Pri análnych pomôckach je dezinfekcia na erotické pomôcky vzhľadom k nečistotám priamo nutnosťou. Obyčajná voda a mydlo nevyčistí materiál hĺbkovo, to dokáže iba dezinfekcia. Pozor, ide o špeciálnu dezinfekciu na erotické pomôcky, ktorá dôkladne pomôcku vyčistí, ale pritom nepoškodí materiál. Niktoré dezinfekcie je možné využiť aj k hygiene intímnych partií.

Lubrikanty

Takmer každá žena, sa stretla s nedostatočnou lubrikáciou alebo suchosťou pošvy a pohlavný styk bol pre ňu nepríjemný a bolestivý. Dôvody môžu byť rôzne, môže ísť o nedostatočné vzrušenie, môže to byť spôsobené fázou menštruačného cyklu - pošvový hlien sa v závislosti na cykle mení. Veľké ťažkosti môžu mať ženy, ktoré sa dostali do prechodu a vďaka hormónom už nie je lubrikácia dostatočná. Dôležité je samozrejme riešiť príčinu, ale je dobré mať po ruke lubrikačný gél, ktorý vždy zachráni situáciu. Lubrikant sa hodí nielen pri pohlavnom styku, ale pri použití erotických pomôcok a pri niektorých sexuálnych praktikách.

Masáž prostaty

môže pomôcť oddialiť nástup zväčšenia prostaty. Môže účinne riešiť impotenciu. Zlepšuje ťažkosti spojené s močením. Je skrátka dobrou prevenciou, ako udržať prostatu zdravú alebo podpornou terapiou pri ťažkostiach. Na masáž prostaty sú najlepšie tvarované stimulátory prostaty.

 

Intímna sprcha / klystír

Očista čriev pomocou klystíru má svojich priaznivcov aj odporcov. Pre všetkých priaznivcov je výplach veľmi dôležitý pre správne fungovanie čriev. Klystírom sa môžete zbaviť nahromadených nečistôt v čreve. Čisté črevo potom pracuje ľahšie, zdokonaľuje sa trávenie. Vďaka klystíru sa môže zlepšiť hydratácia pleti a zjemniť pokožka, zlepšiť kvalita a lesk vlasov, zintenzívniť prívaly energie a radosti zo života. Vykonávanie klystíru je jednoduché a bezpečné, ak dodržíme základné pravidlá.

Masturbácia

je veľmi dôležitá pre mužov aj ženy. S jej pomocou si zvyšujeme naše libido. Prehlbujeme si tiež vedomosti o našom tele a zisťujeme, čo sa nám páči. To nám pomáha v partnerských vzťahoch. Sme schopní povedať si o stimuláciu toho správneho miesta. Okrem iného sa masturbáciou dokonale uvoľníme a zbavíme stresu. Vyberte si některý masturbátor pro muže nebo pěknou erotickou hračku jako je vibrátor nebo Womanizer

EROTIC CITY

RADOSŤ NA DOSAH

Najväčšia sieť obchodov s erotickým tovarom na SK

Viac ako 100 predajní na Slovensku a v Česku.
Preškolená obsluha ochotná diskrétne poradiť
Zdravotná nezávadnosť produktov na prvom mieste
Mapa predajní