NOVÁ PREDAJŇA BORY MALL BRATISLAVA

Tešíme sa na vás v novej predajni v Bory Mall Bratislava!

Vážení zákazníci,

otvorili sme pre vás novú predajňu v obchodnom centre Bory Mall Bratislava. Nájdete nás v blízkosti predajne Intersport hneď vedľa predajne Regata.

Otváracia doba:

Po – Pia 10:00 - 21:00

So – Nie 09:00 - 21:00

Doprajte si potešenie a objavte kúzlo našej úplne novej predajne. Ponúkame vám rozsiahly výber erotických pomôcok určených ako pre ženy, tak pre mužov a páry. Odvážte sa preskúmať našu pestrú ponuku erotickej bielizne, ktorá dokáže rozpáliť vášeň. Alebo vás radšej lákajú afrodiziaká, na zvýšenie vašej sexuálnej túžby? U nás nájdete aj masážne oleje a sviečky, ktoré prispejú k ešte intímnejšej atmosfére. Či už hľadáte niečo luxusné alebo skôr štandardné, u nás si zaručene vyberiete. Všetko je pripravené tak, aby ste si mohli vychutnať radostné chvíle plné vzrušenia a nových zážitkov.

Predajňa funguje aj ako výdajné miesto pre osobné vyzdvihnutie rezervovaného tovaru na e-shope.

 

 

Samozrejmosťou je preškolená obsluha, ktorá Vám odporučí tie najvhodnejšie produkty práve pre Vás a zodpovie prípadné otázky s ohľadom na ostych. 

Ako sa k nám dostanete?

Autom: Bory Mall, Lamač 6780, Bratislava, 841 03. GPS súradnice: 48°12'15,6''N a 17°02'09.5''E

Parkovanie: garáž 750 parkovacích miest, exteriérové ​​parkovisko 1650

Autobusom číslo: 21, 25, 30, 36, 92, 216

 

Nákupno-zábavné centrum Bory Mall Bratislava

Bory Mall je nákupno-zábavné centrum na západe Bratislavy, ktoré je súčasťou projektu a územia Bory. Nachádza sa v novovybudovanej oblasti v severozápadnej časti Bratislavy a jeho prevádzka začala 13. novembra 2014.

Moderný dizajn a nadčasové architektonické prvky zaručujú jedinečný zážitok z nakupovania. Autorom projektu nákupného centra je ateliér svetoznámeho talianskeho architekta Massimiliana Fuksasa.

Najväčšia sieť obchodov s erotickým tovarom na SK

Viac ako 100 predajní na Slovensku a v Česku.
Preškolená obsluha ochotná diskrétne poradiť
Zdravotná nezávadnosť produktov na prvom mieste
Mapa predajní